pühapäev, 9. september 2007

Surf Expressi Dahabi laager , kas läheme?

19.oktoober kuni 24.november 2007 toimub järjekordne surfilaag er Dahabis! Laagri kogukestvus on 5 nädalat. Tulla võib üheks, kaheks või kolmeks nädalaks, nagu kellelegi sobib. Ühenädalase laagris olemise puhul on paraku suur risk, et sõidupäevi jääb väheks. Esimene laagrinädal on ühe päeva võrra pikem, kuna lennuaeg muutub. Dahabi jõuame reedel, tagasi lennatakse alles järgmisel laupäeval.

Kui oled surfihuviline, kes soovib purjelauasõitu alustada või õppida surfis midagi uut - trapetsis sõitma, jala-aasasid kasutama, paremini glisserima, rannastarti, veestarti, kiiremaid manöövreid alates lihtsatest pautidest ning jibedest kuni vulkanite, luupide ja flakadeni välja, siis on see laager sulle!

Koolivaheaja nädala surfikohad on kahetsusväärselt juba kõik täis - ootame lahendust Club Dahabilt ( a´la lisatreenerid ja Happy Surf varustus ). Seni saan lisada nimekirja, aga hetkel lubada midagi ei saa.

Dahabi kohta räägitakse, et seal puhub tuul 300 päeva aastas. Siledaveelised turvalised lahesopid on väga head treeninguteks - treener saab madalas vees nõuandeid jagada. Lisaks teooriatunnid kaldal. Varustust saab laenutusest kogu nädala vältel kella 9st - 5ni. Töö treenerite käe all toimub viiel päeval nädalas, kaks päeva jäävad iseeseisvaks tööks või ekskursioonideks.

Lendame Estonian Air'iga Marhaba charter-lennuga. Majutumiseks on erinevaid võimalusi...

Reisihinnad:

1nädal paketina
Swiss Inn**** hommiku ja õhtusöökidega 12 990 EEK ( esimene nädal 14 000 EEK = 8 ööd )
Ganet Sinai*** hommiku ja õhtusöögiga 10 990 EEK ( esimene nädal 10 700 EEK = 8 ööd )
koolivaheaja nädalal ( nõutud lennukohtade tõttu ) 1000 EEK kallim :(
Hinnas: otselend Tallinnast, viisa, transfeerid, majutus 7ööd kahekesti toas

Ainult lend 5900

viisa 250 EEK + transfeer 500 EEK + võimalik (rangelt omal vastutusel) majutuda mõnes Dahabi hostelitest
koolivaheajal lend 6900 EEK.

2 nädalat paketina
Swiss Inn**** hommiku ja õhtusöökidega 15 990 EEK
( selle hinnaga kohti piiratud koguses tavahind vähemalt 17 900 )
Ganet Sinai*** hommiku ja õhtusöögiga 13 990
kui sisse jääb koolivaheaja nädal on lend 1000 eek kallim :(
Hinnas otselend Tallinnast, viisa, transfeerid, majutus 14 ööd kahekesti toas

Ainult lend 6900
viisa 250 + transfeer 500 + võimalik (rangelt omal vastutusel) majutuda mõnes Dahabi hostelitest
kui sisse jääb koolivaheaja nädal on lend 7900

Surfihinnad (makstakse eraldi, sularahas otse Club Dahab'ile)
1 nädal 225 EUR
2 nädalat 350 EUR
3 nädalat 450 EUR
Hind sisaldab: purjelauavarustuse renti, varustuse kindlustust (va.uim), treeninguid tasemele vastavas ingliskeelses grupis viiel päeval nädalas. Ei sisalda kalipsolaenutust, trapetsilaenutust, eratunde, uime lõhkumisel tasu 100 EUR. Eratund (60 min) sõltuvalt treenerist 35 - 50 eur/h

Muud hinnad:

Üksinda toas lisamaks 2250 eek/nädal
Merevaate lisatasu 1200 eek/nädal
Superior tuba - suurem, sobib peredele 1000 eek/nädal

3 nädala või nelja nädala hinna saamiseks saatke oma soov, kuupäevade ja soovijate nimedega ning laste puhul ka laste vanustega.

Lisainfo: epp@surf.ee või telef 56 55 606.

2 kommentaari:

margit ütles ...

OI, mis huvitav info. Ma mõtlen, et see peaks ehk kuidagiviisi teostatav olema, mis sa arvad Priit? 2 nädalat on kindlam, kusjuures hinnavahe ju nõnna väike. Jõuab huvi korral ka scubatama ja püramiiide..:: aga põhihuvi ikka selle va purjetamise ümber. mnjah, varustuse rent 2 nädalat on 5300.- ohohohoooo

Romps ütles ...

Tere,

Tore, et minu jutukesest kinni olete haaranud, selle mõttega ta siia pandud saigi. Tahaksin ise ka hirmsasti millalgi selles vahemikus, mis välja on pakutud sinna minna, aga kuna graafik on väga-väga tihe siis ehk maksimaalselt ühe nädala veab välja. Millal te muidu mõtlete, kui üldse mõtlete minna? Ah-jaa koos oleks ju megalahe minna :-). Mulle sobiks vast kõige paremini 28.10-03.11.07