neljapäev, 13. september 2007

Pöörded - need on imelihtsad!

Sattusin paar päeva tagasi youtubes vaatama erinevaid surfivideosid ja mulle jäi eriliselt silma kaks videot. Esimene neist on filmitud ühe nutika surfari poolt, kes paigaldas kaamera oma laua masti ning poomi külge... Priit, siit näeb kui imeliselt lihtne on tegelikult pöördeid teha :-) :-)
Ja et sina Margit ennast tähelepanuta jäetuna ei tunneks, siis sulle vaatamiseks ja järgiproovimiseks elegantset ja stiilset pöördetehnikat, või siis lausa surfiballetti!

Head õppimist!

3 kommentaari:

Priit ütles ...

Hey. Väga lahedad videod, eriti meeldis viimane trikimees ;)
KRT, TAHAKS KIIREMINI ARENEDA!
Teen ettepaneku, et võtaks veel see aasta kolmekesi ühepäevase koolituse kelleltki, kes on koolitusi läbi viinud.
Kõige raskem on hiljem ümberõppimine!

Romps ütles ...

See on päris hea idee, aga millal ja kus see ellu viia? Muidu lubab järgmine nädal küllaltki head tuult, aga see tähendaks seda, et üks tööpäev tuleks lühem teha, et korralikult harjutada saaks ja pimeda peale ei jääks. võib muidugi ka nlv peale sättida, aga kas siis ka tuult on? Priit, on sul mõni idee, kes meid koolitada võiks ja palju selline lõbu maksaks?

Romps ütles ...

Mõtlesin veelkord sellele koolituse teemale ja jõudsin sellisele järeldusele: kuna meie surfamise hooaeg saab niikuinii üsna peatselt selleks aastaks läbi siis tegelikult see aasta spetsiaalset koolitust võtta pole vististi eriti hea, sest kevadeks on kõik meelest läinud. Seega võiks koolitusele mõelda siis kui näiteks Dahabi läheme või siis kohe kevadel.