reede, 7. august 2009

Aegna Maraton ja World Windsurfing Day


Sel nädalalõpul toimub Tallinnas Pirital traditsiooniline suur surfisündmus Aegna Maraton, mille käigus sõidetakse ka harrastajate võistlussarja Bacardi Fun II etapp. Võistlejate kogunemine laupäeval kl 9 Pirital, täpsem info Purjelaualiidu kodulehel. Kuna ilmaprognoos lubab Aegna Maratonile harjumuspäraseks saanud mitteglisseerivat sõitu, tasub starti tulla kõigil, kel vähegi purjelaud olemas, sest eraldi auhinnad antakse välja ka väikeste laudade klassis, loe täpsemalt juhistest. Tegevust jätkub ka neile purjelauahuvilistele, kes ise starti ei lähe, rannal toimuvad lohesurfi ja skimboardi tutvustavad esitlused, peotuju tõmbavad käima Mikk Saar, surfiansambel Evil Drive ja „Aloha Chicad”.

16. augustil tähistavad kogu maailma purjelaudurid Starboardi tiimi algatatud purjelauapäeva WORLD WINDSURFING DAY. Ürituse algatajad seletavad oma üleskutset lihtsalt:

„üle 80% täna tegutsevatest surfajatest on jõudnud selle laheda ja elamusterohke spordiala juurde, kuna mõni pereliige või hea sõber on nad kunagi randa kaasa võtnud, lubanud oma varustust proovida ning õpetanud esimesi sõiduvõtteid. Seepärast kutsumegi kõiki tänaseid surfajaid üles andma sarnast võimalust oma pereliikmetele ning sõpradele-tuttavatele. Selles WWD mõte ongi, läheme kõik pühapäeval, 16. augustil oma lemmikranda, kutsume kaasa paar head sõpra või pereliiget, kes veel pole purjelauasõitu proovinud – ning tutvustame neile seda ülilahedat spordiala ja parimat vaba aja veetmise viisi.”

Eesti Purjelaualiit ühineb üleskutsega ning soovitab kõigil surfihuvilistel 16. augustil randa minna ning sõbrad kaasa kutsuda. Sobiv koht seltskonna leidmiseks ja randa mineku kokku leppimiseks võiks olla näiteks surfijutukas: http://surf.ee/chat .

Lisaks:

Kommentaare ei ole: