teisipäev, 25. august 2009

Veel surfiinfot. Edastajaks EPL.

Sel nädalalõpul, 28-30 augustil toimub Tallinnas Pirital Balti mere suurvõistluse NeilPryde Baltic Cup 2009 IV etapp, mille käigus sõidetakse ühtlasi Formula Eesti Meistrivõistluste II etapp ning Soome meistrivõistlused. Oodata on Balti mere paremiku osavõttu, tasub kohale tulla nii sõitjatel kui pealtvaatajatel. Täpsem info Purjelaualiidu kodulehel ja võistluste ametlikul kodukal Extreme.ee-s.

Seoses läheneva hooaja lõpuga võiksid ka teistes klassides võistlevad purjelaudurid tähelepanelikult kalendrit vaadata. Aasta viimased ja võib-olla, et otsustavad etapid on veel ees!
Sügistorme soovitame hoolega jälgida neil, kes kiirussõiduga tegelevad. Esmakordselt Eestis toimuval GPS-kiirussõidu võistlusel Eesti Kiirusekunn 2009 võid osaleda iga päev ja igas kohas, uuri järgi!


Lisaks tasub lugeda:
Surfhunt Epp kutsub kõiki surfihuvilisi laeva ja purjelauaga Ruhnu saart avastama.
Purjelaualiidu egiidi all toimusid Pärnu rannas esimesed ametlikud lohesurfi Eesti Meistrivõistlused, pildigaleriid näeb Aloha.ee lehelt.
Saksamaal toimunud slaalomi juunioride ja seenioride MM-l käigust kirjutab pikemalt võistlustel osalenud Andres Kask, tema elamused ja kogemused tasub läbi lugeda kõigil, kel huvi slaalomi klassis võidusõitmise vastu.
Kel aga suve pikendamine plaanis, võiks mõelda näiteks Team Jahe Tarifa laagri peale, kuhu Purjelaualiidule sõbralik turismifirma Horizon on ka soodsa hinnapakkumise teinud.

sooje sügistorme soovides,
jaano martin ots
peasekretär
Eesti Purjelaualiit

Kommentaare ei ole: