esmaspäev, 20. juuli 2009

Nivea surfilaager Roostal - Tapurla oli kohal!




Jah... laager on küll selleks korraks läbi, aga sealt saadud positiivne vibe võngub surfirahva meeltes ja kehades veel kaua. Vähemalt Tapurla SK rahvaga on küll nõnda.

Minule oli selleaastane surfilaager esmakorde kogemus ja oleks ma ainult varem teadnud, kui meeliköitvaks võib taoline massiüritus kujuneda, oleksin juba varasematelgi kordadel osalenud. Aga eks iga asi omal ajal (või natuke hiljem).

Tapurla SK saabus täies koosseisus Roostale juba kolmapäeva õhtul otse Saaremaalt, kus sai kahel päeval tuult püütud Mändjalas. Registreerimine ja oma laagri ülessättimine läks libedalt. Peagi oli meil valmis Tapurla lounge, mille paigutasime PriiduMargiti haagissuvila kõrvale varikatuse alla: laud, toolid ja rum Colaga valmis. Mõned minutid hiljem oli rannamändide vahele veetud ka nii mõnedki nöörid surfikama kuivatamiseks. Roomet kinnitas need saladuslike meremehe sõlmedega, nii et polnud üldse ohtugi, et raske märg kraam võiks alla kukkuda.

Tuuleprognoos polnud laagri ajaks küll teab mis erutav, kuid üks korraliku edela/läänetuulega reede mahtus sinna küll. Seega laagri esimene päev, neljapäev, kujunes eelkõige Roosta ja surfilaagri oludega tutvumiseks: kus on WC, kus on toit, kus on lava, kus on rand, kus on lipud ja kuhu teeb TSK oma rannalaagri.

Reede hommikul ärgates ja ühiselt putru söödes oli aga asi selge-- täna on surfituul, 7 m/s! Priit, Liisa ja Aavo, kui lohetajad, otsustasid paremate tuulte püüdmiseks Haapsalusse sõita. Nimelt oli Roosta rand edela- ja läänetuule tõttu paralleelselt rannaga sõitvaid lohetajaid paksult täis (kuuldavasti oli korraga õhus 30-40 lohet) ja veepinnal lendlemine poleks osutunud enam nii nauditavaks, pigem keeruliseks navigeerimisharjutuseks.

Haapsalusse minek õigustas end aga 100%-liselt. Priit ja Liisa said seal kätte elu parimad lohetriibud ja olid laagrisse tagasi jõudes igati roosad ja rõõsad. Edasi nii!!!

Margit ja Roomet triibutasid ka surfilaudadega mõnusasti Roostal ja olid samuti igati õnnelikud. Tore näha, et Margit on back in business ja et Roomet on kogu aeg businessis olnud :).

Jah, reede 17. juuli 2009 oli tõeline surfipäev!!!

Ja mitte ainult päev! Tapurla Surfiklubi jaoks leidis reede õhtul aset veel üks eksklusiivne ettevõtmine. Nimelt mind, Liisat, ristiti ametlikult TSK liikmeks. Andsin päikeseloojangul tunnistajate ees ustavusvande, mis päädis jooksmisega soolasesse vette ja lõpetuseks veel topsike veini ja muidugi pildid kogu meie tiimist uue TSK lipu taustal. Meeliülendav!

Ka edasine õhtu kujunes Popidiotsi saatel meeleolukaks. Gini ja rummi voolas, kuid ainult mõistlikes kogustes. TSK oli võrdlemisi korralikult esindatud ka tantsuplatsil, kus elu parimate lohetriipude tähistamiseks sai ka juukseid loobitud -- kes rohkem, kes vähem.

Laupäev oli chill-bill päev kuuma päikese ja rannamõnudega. Tuult ei jagunud. Õhtune Brasiilia ja Kuuba rütmides kontsert kitarri ja trummide saatel otse rannas SurfHousei telgis lisas kogu üritusele veelgi erilisust -- soe õhk, loojuv päike ja selle valguses õrnalt lehvivad surfilipud teleporteerisid kogu rahva mõttes otse Lõuna-Ameerika kuumadele randadele.

Ja pühapäev oli laagri lõpetamine. Ruuparid andsind endast parima, et asjade kaotajaid ja leidjaid kokku viia. Kahjuks olid kurikaelad käinud öösel ka Extreme Spordi vara kallal. Keegi oli kaotanud iPodi, keegi iPhonei, keegi autovõtmed. Keegi oli leidnud fotoka, keegi Quicksilveri pusa, keegi armastuse...
Nii see surfielu käib.

Jah, mitmes mõttes meeldejääv üritus! Sõpradega koos, sõpradega hoos! Seltskond kõikjal surfilikult chill ja rõõmsameelne. Edasi nii!

ELAGU SURF!!!!!!!!!

Poom p...!

Vaadake ka seda linki
http://www.weekend.ee/?gid=2898#&pid=219926





Kommentaare ei ole: