laupäev, 18. juuli 2009

Hooaeg on täiega käima läinud.

Hei sõbrad! Kahjuks pole juba üsna tükil ajal siia ühtegi surfiteemalist jutukest üles panna jõudnud... aga üritan nüüd seda viga veidike siluda ja paar omavahel natukenegi sidusat rida kirja saada.

Mis me siis sellel surfihooajal teinud oleme? Hmm, tegelikult on poole suvega juba meeletult palju surfiteemalisi asju ja tegemisi korda saadetud. Esiteks siis seda, et Priit on nüüdseks täielikult lohe teemale üle kolinud ja naudib seda meeletult:). Margit on ka come backi teinud ja paistab, et täitsa edukalt. Lisaks sellele oleme enadel orgunninud maailma kõige vingema TSK rannalipu, mis on tervenisti 5 meetrit kõrge ja paistab rannalt kaugele, kaugele merele. Lipp on eelkõige heaks orientiiriks merelt õigesse kohta tagasi jõudmisel. Siis on meil veel uued surfiusärgid, sellised bling-bling tüüpi, millega õhtul diskol rokkides näed välja nagu väike ufo - helendad igatepidi.
Aga peamine on see, et meie surfisuve tippsündmus - ühine surfilaager on täies hoos. Sedakorda on siis laagri kestvuseks üle pooleteise nädala, millest kaks esimest päeva veetsime Reiu rannas, seejärel 3 päeva AndeJaanil, siis olime 4 päeva Kallasmaa surfaritel külas ja nüüd oleme otsapidi Roostal EPL surfilaagris. Vinge.
....... Paar ülioluliust asja meenus mulle just veel. Nimelt, nimelt on TSK-l nüüd üks uus täieõiguslik liige juures (ennem oli meid siis: Margit, Priit, Roomet ja Andreas). Palju õnne Liisale, kes lubas meie lipu all põlvitades vannet andes kõiksuguseid torediad asju kokku :) Hi-hi-hii, rebane olla pole kerge. Aga ma olen kindel, et see vaev tasub ennast üsna pea ära.

Teine oluline asi on veel see, et kõik TSK liikmed lubasid lubasid nüüd hoolsasti siia blogisse vähemalt ühe loo kirjutada. Liisa teeb ülevaate Roosta surfilaagrist, Priit oma loheteemast, Margit oma come-backist ja mina, mina saingi juba oma looga just nüüd valmis! :)

Poom .....!

Kommentaare ei ole: