esmaspäev, 27. august 2007

Lisa puhkepäevadele


Nädalavahetus on korda läinud, kõige täiega. Seda nii spordi, vaimu kui ka töises mõttes. Eelpooltoodud jutule pole sportlikus mõttes enam palju lisada. Laupäevased saavutused said sellised, kõik esikohad muidugi: 1 vollemeister, 1 saarevallutaja, 1 kes sai tuulega lõpuks sõbraks, 1 orienteerumisemeister, 1 supimeister, 1 pildipüüdja ja 1 pilgupüüdja ehk ilus tütarlapsJ 2 jõudsid ka lõpuks Tapurlasse:::::

Tuul oli tõesti soodne. Läks järjest tugevamaks, Roometi tungiv-soovituslike nõuannetega sain juba täiesti õige maaslamaja-asendi sisse, kiirust ma väga ei kardagi, nii et päeva lõpetasin mõlemad jalad aasas! Minu jaoks uus oluline samm, poisid sõidavad juba mitmendat päeva selliselt, õigelt. No mida veel ühelt päevalt tahta. Saarenigi jõudsin välja, kõndima juba järgmisel korral.

Sama päeva muinastuled oli taaskord üllatavad, eriliselt tublidele korraldajate suur aitähh. Sissepääsu juures tervitavad piletimutid (konkursi „Külaelaniku musternäidis” esikoht:), neid oleks pidanud nägema: pittu mineku puhul mummuline sitsikleit ja puhtakspestud tumesinised säärkummikud, suud ilusti punaseks värvitud. Platsil ootas ema Juta kuulus kalasupp. Kõik sõid ja kiitsid. Kirvest ei näinud kusagil, ju see andis leemele õige meki… Muusika, tulekuma inimeste nägudel, head sõbrad ümberringi, ilus.

Järgmine päev uued teod: mõni hommikune supleja, ÜKT tunnid Tapurla külaseltsi koristustalgutel, misjärel kass Arturi kino. Uus üllatus ootas lisaks filmiseansile: kinos on nüüd piletid. Lubasime tulevase lootustandva kunstniku esimese massidele väljapaneku kilesse panna, siis on järgmine kord parem kinno tulla, oma pilet on ikka oma pilet.

Ja siis veel mudaüritus, teatavasti on meil õul rajamisel uus 5o-meetrise ümbermõõduga ujumiskoht. Seal hakkavad toimuma noorte surfajate treeningud ja väljaõpe.
Esimesed jagasid end juba võistkondadesse järgmise aasta lahtistele kujund-ujumise meistrivõistlustele. Praegu on võimalik teha kuiva trenni - tõste ja tõuge. Ämbriga. Kõik kohaletulnud tõestasid ja andsid endast parima. Järgmisel aastal laseme vee ka sisse. Või saabub see järgmistel päevadel ise. Kuldkogred ootavad. Kahte konna nägin ka, tervitavad kõiki.

Kommentaare ei ole: