reede, 24. august 2007

Esimene Kord. on mõnus:)

halloo, hallo, siin Mi:na… Tapurla lähistelt:)

okei, proovin näpud soojaks saada, ikkagi esimene kord. Alustada tahan ikka kõige tähtsamast, see et Romps sellise põrguliselt laheda ideega suve alguses välja tuli. Ja siiani meid Priiduga tuliselt hoidnud ja utsitanud, et nüüd siis lõpuks oleme ära sulanud. Hea on ju soojendada tule paistel, mille keegi on valmis sättinud. Vaimustus paljude silmadest: ooo, oma klubi, kui palju liikmeid juba, mida tegema peab, et sinna saada? Eh, surfama peabJ Jajaaa, sina ka! Sa ju lubasid, et proovid ja siis jälle ja muidugi veel!

aga ikkagi, millest selline pealkiri: ok, mõnust on asi kaugel - rakud, sajad liitrid merevett, kindel uppumine.. kuni sinnani, et saad aru et lendad. Ja see ei käi mitte ainult vee kohal lendamisest. Ma mõtlen, et see pigem arusaamine, et kui tahad midagi tunda, siis tuleb seda ka teha. Parem kui varem, aga mitte midagi pole katki, kui see juhtub millalgi hiljem, näiteks homme:)

Käisime Priiduga nädalavahetusel kontserdil, vist polegi oluline kus ja keda, või okei see siiski loeb, aga siiski kogesin jälle sedasama, et kui tahad näha, millest laulja laulab, siis tuleb nii lähedale minna, et seda ka näeksid. Tõnis Mäge kuulates liigutabki ilmselt paljudel midagi sees, aga just teda kuulates mõtlesin, et näe kui hea siin olla: Teen mida tahan. Enamik ju lihtsalt unistab kes kurat millest, oh kuidas tahaks.

no ei saa lennata, kui seda ei proovi. Tean-tean hea kursakaaslane ja lendur Raul kindlasti naeraks selle peale, et mis lendu sa seal nina maadligi ikka teed. Ja eks tal ole ilmselt õigus, ma veel ei lendagi:::: aga varsti, kui putru söön ja tuulega sõbraks saan, siis ausõna hakkan. Päriselt ka

1 kommentaar:

Romps ütles ...

Hei Margit,

Väga lahe jutuke, sul on täitsa soont - joont -tuult - :-) Tubli!