neljapäev, 23. august 2007

Elu lihtsamaks

Kirjutan seekord lihtsalt informatsiooniks, et kui kellelgi on huvi kõik siia blobisse üles pandavad jutukesed ja kommentaarid automaatselt enda postkasti saada, siis saab seda teha niimoodi, et kerid blogi esilehe võimalikult alla, seal peaks näha olema link "telli postitused autom". Klikkige sellele lingile, jälgige kõiki juhiseid, varuge natukene kannatust ja kõik saabki toimima!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

uhuuu, ma nüüd lõpuks tulin ka teie sekka:) täitsa tore on siin. Võtsin kõik jutud ja kommentaarid korraga läbi, elu keerleb nii mis kole

nii, hirmus soov oli endale TSK ajakiri otse koju postkasti tellida, aga no ei ole lihtne::: kas ma pean endale google konto tekitama jah?

daaaaa, no ometi kas saab nii rumalaid küsimusi esitada::::: saab

palun kannatust minuga:) saab asja ka sellistest, päriselt ka

margit ütles ...

teen veelkord proovi, sain nime vähemalt valmis, aga nüüd mida nüüd valida: ega reader pole veel õige jupp? või kas on üldse võimalik oma Outlooki sõnumit saada, eeee, vabandust aga teile on sõnum:::::

margit ütles ...

ja kui see on veel oluline informatsioon, siis kui mul õnnestub homme blokki sisse saada, siis seks puhuks on jutt juba valmis kirjutatud, nänänäääää

Romps ütles ...

Hei,

Selleks, et blogis kirjutada on tarvis sulle siin eraldi õigused anda (kutse saata). Olen seda varem kolm korda teinud, aga millegipärast pole sa seda aktsepteerinud. Priidule see õnnestus esimesel korral :-) Igal juhul saatsin täna veel uuesti. Ehk seekord õnnestub. Aga kommentaaride ja teiste postituste oma postkasti suunamiseks on jah eraldi kontot vaja. Jõudu sulle! :-)