esmaspäev, 31. mai 2010

TSK esindatud SEB 29. Tartu Rattarallil


Seda ma ütlen, ei ole Tapurla Surfiklubi meesliikmed papist poisid. Kui tuul ei puhu või vesi veel piisavalt külm, tuleb leida alternatiive füüsise vormishoidmiseks. Miks mitte rattasport. Seega ei saanud TSK treenitud vägilased jätta kasutamata võimalust osalemast Tartus juba 29 korda korraldatavast SEB Rattarallist. Mõeldud, tehtud.

Saabusime Tartusse juba laupäeva õhtul, kus meil oli suurepärane võimalus ööbida tänu Hannale c.30m kaugusel järgmise spordipäeva stardi/finišijoonest - vinge! Minu tühjast kõhust lähtuvalt, suundusime Big Ben pubisse, kus sõime, jõime mõned õlled ja vaatasime Eurovisiooni finaali. Peale teist aegutuse vooru ja vist viiendat Eurolaulu, tõdesime, et on aeg magama minna. Hommik võttis meid vastu suurepärase ilmaga - päikesepaiste koos õhutemperatuuriga +15C ning märkimisväärse edela tuulega. Pudru ja kohv said sisse, varustus seadistatud ja mõnusa sisetundega läksime soendusringile.

Stardikoridoris 71 km distantsile oli registreerunud 2002 sportlast, mis purustas eelmise aasta ja minu teada kõigi aastate osalejate rekordi. Surfarid Roomet ja Priit positsioneerisid ajaga alla kahe tunni finišis esimese 21 hulka - Tegijad, kas pole!

Võistluse kirkaim emotsioon oli pingutuste ja kannatuste kogemine koos parima sõbraga, koht oli boonus!

http://www.tartumaraton.ee/maraton/71.html


Poom kodarasse!

7 kommentaari:

Liisa ütles ...

wow, poisid!!! nii vinge esituse tegite... esimese 21 hulka... suur kummardus teil. tublid, et ikka Tapurla kohal oli.

mina olen nädalavahetusel Elvas ja te sõitsite meie majast siis mööda... ma ilmselt peesitasin päikse käes või midagi sellist... eemal rattad mööda vuramas, siuhhh ja sauhhh...

:)

margit ütles ...

einoh, nii tagasihoidlikud nüüd ka ei tasu olla:) 6-s koht pole ju ometi mingi nännuplännu!
TUBLI OLED MEES!!!

margit ütles ...

hõulimõuli -tegelikult tahtsin ju öelda, et tublid mehe olete kõik:)

Priit ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Priit ütles ...

unistusest jäi puudu 4 sekundit...

Romps ütles ...

Hei sõbrad,

No kui Priit siin TSK surfiblogis juba rattajuttu ajab siis ei saa minagi vait olla.
Vana rattahundina sai see aasta tõesti Tartu rattaralli raames vahelduseks nö "lastesõidule" ennast regatud. Põhidistants oli tegelikult 133 km. Aga vaatamata sellele oli võidusõit igati aus ja actioni rohke.
Meie leppisime Priiduga ennem starti kokku nii, et aitan teda tema unistuse täitumises nii kuis suudan, ehk siis juhendan rajal, vean kus vaja ja ennem lõppu lasenendast mööda. Nii ka läks ja mul on väga hea meel, et Priit kokkuvõtes ülivinge 6 koha sai. Asi nimelt selles, et siis kui meie lõpetasime (lühikese raja peagrupp - terve sõidu olime koos selles grupis) oli stardikoridoris tõeline sagimine, rahvast oli nii palju (pika raja lõpetajad) et keeruline oli kellestki mööda saada. Aga nagu ikka, võitsid nahaalsemad. Osad mehed suutsid muidugi ka 500 m ennem finišit ennastsuure ja arutu rabelemise peale ka haiglasse sõita, aga olgu see kõikidele õppetunniks. Igal juhul meil sedakorda vedas. Õigemini siis Priidul, sest mina lõpuheitluses edasise hoojaja jätkumise nimel kaasa ei löönud.
Muuseas Priit, ma ei ole kuulnud, et sul kunagi võrkpallis nii hästi oleks läinud.... Ja nagu pühapäevast näha, siis maanteerattuina sa täitsa lootusetu polegi, pigem vastupidi - seega ehk kvalifitseerud ümber? Järgmised paraja pikkusega maanteestardid on juba üsna pea!

Kalev ütles ...

Mina ütlen Priidu tubli 6 koha peale nii, et siin enam teist varianti ei ole kui maastiku sõidul püss ka paukuma panna ja usu mind, et tulevad väga head tulemused...
Võiksid juba laupäeval Rõuges proovida, hea rattaralli power jalas.
Surfiga võib nõks oodata:)