teisipäev, 24. juuni 2008

Surfihooaeg lõpuks avatud!

No nii, lõpuks õnnestus siis selleaastane sufihooaeg avada. Esimene sõit sai tehtud pühapäeval vanas hea Püünsi rannas (tuul läänest, kiirus 6-7 m/s). Muljed sõidust on igati head.

Kui vette minnes olin üsna kindel, et vahepeal on kõik sõidunõksud meelest läinud siis peale paari esimest triipu veendusin, et nii lootusetu olukord siiski pole. Sain ilusasti jalad aasadesse ja ennast trapetsisse ning glissimine tuli ka ideaalselt välja. Ainuke mis mind veidike segas oli see, et vesi on endiselt külmavõitu ja suvise kalipsoga hakkab seega üsna kiiresti jahe. Peab vist jälle varusutust juurde ostma :).

Kuna esimesest sõidust nii hea hoog sees oli, siis sai ka täna (jaanipäeval) teist kordagi sõitmas käidud. Rand oli sama mis eelmisel korralgi. Vahe oli vaid selles, et tuul puhus kõvemini, nii 8-10 m/s. Seekord oli mul kaasas ka GPS andur, seega sain ära mõõta oma liikumiskiiruse. Maksimumkiiruseks sain seekord 37,7 km/h. Selle kiiruse pealt trapetsis ja jalad aasades kukkuda küll ei tahaks :).

1 kommentaar:

Priit ütles ...

GPS mõõtmistulemused räägivad enda eest. Nüüd on motivatsiooni rekordite ületamiseks.
Kiiremini, kõrgemale, kaugemale ;)