kolmapäev, 7. november 2007

Kutse aulistele daamidele ja härradele

Nagu aulistel daamidel ja härradel eelmisest ülestähendusest teada õnnestus saada, toimuvat siis üks igati uhke ja suurejooneline surfisõprade hooaja lõpetamise koosistumine käesoleva aasta 8. detsembrikuu päeval.
Vastavalt teite poolt teada antud
soovile toimub see tants ja trall sedakorda siis Falcki äri pööningukorrusel asuvas pidupaigas Tammsaare uulitsa 25 . Sellesse uhkesse ärisse saab sisse Tondi Selveri äri poolt vasakpoolsest sissekäigust. Kuna aga see samane sissekäik on igamehe eest suletud siis tuleb saabudes meile telefonitraatipidi märku anda.
Teadjad rääkivat, et koosistumine saavat alguse 7-8 paiku õhtal ja kestvat sinnamaani kuni jaksu jätkub. Kavas olevat palju erinevad mõõtuvõtmisi nii jõu, kiiruse kui ka nutikuse peale! Samuti pidavat kõik parimad eestkostjad ja mõõtuvõtjad auhindadega üle kullatud saama. Suurelt ekraanilt pidavat ka ohtrasti kino näidatama, kõiksugu fotoaparaadiga tehtud pilte ja toredaid kinofilme sinnasekka. Lisaks lubanud teadjamad asjaomased lahkel käel kõiksugu nipusid uue hooaja tarvis näidata ja iseenesest mõistetavalt saavat kõik see mees ja naine ohjeldamatult juttu vesta, kõhtu hää ja paremaga täita, janu kustutada, mullivannis supelda, saunasoojas mõnuleda ning tantsu lüüa.

Kaasa palutakse võtta: hea olemine ja vahetussandaalid, saunalina ja muu seesugune.

Kui sina auline sõber tahad ennast tollel toredal äraolemisel lõbusalt ja hästi tunda siis pead sina ka kombekohaseid ihukatteid kandma! Et see sulle lihtsam oleks, siis pane selga suvised lõunamaapärased ihuvarjud ja oledki nii kuis peab.

Viimase asjana tahtvad äraolemise korraldajad selle ülestähenduse lõpus aulistele sakstele teada anda ka sedasamast, et kõik see mees ja naine tollel imelisel õhtul ikka ennast korralikult söönuks ja joonuks saaks ning saunasooja jätkuks, siis peab iga saks mõned paberkroonid oma kukrust loovutama. Aga see kui palju täpselt, selguvat alles siis kui kõik see vägi on endast ülestähenduse kommentaaride osas teada andnud ja sellega oma vabatahtliku soovi äraolemisel osalemisega kinnitanud.

Selle viimase teadaandmisega palume teile aga mitte hilja peale jääda sest praegusel külmal ajal võtab kõik see asjaajamine rohkem aega!

8 kommentaari:

Romps ütles ...

Tänaseks on oma soovist juba teatanud: Kardi, Enno, Kaja, Margit, Priit ja Roomet :-)

Anonüümne ütles ...

SP JA KV ON SURFAREID JÄLGINUD JUBA AMMU JA KINDLASTI PIILUVAD KA PEOLE SISSE. "PALJASTE KÄTEGA JUBA SURFARIT EI VÕTA"

SP KV

Raini ütles ...

algaja surfaja surfab ka kohale ..

piix ütles ...

Hei!
location on küll üsna kavalalt valitud;) ütleks et isegi natuke kallutatud. aga minu jaoks OK. sellegipoolest ei saa veel 100% kohalolekut lubada. üritan.
PS! loodan, et koosistumisel ei pea kogu aeg istuma...

Piix

Anonüümne ütles ...

Panen ennast ka kirja ja 100% kohal. Eiko

Anonüümne ütles ...

me mõmmikuga triksistraksis kohal
Eeruu

margit ütles ...

Margiti õde lubas ka kohale tulla:)

Anonüümne ütles ...

Hannes lubab ka koos Laydiga kohale tulla ;))